Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Guangzhou OSUNSHINE Environmental Technology Co., Ltd 86-020-38246006  info@ozocenter.com
Λάβετε προσφορά
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - ΟΖΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΡΕΑΤΟΣ, ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ & ΨΑΡΙΩΝ

ΟΖΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΡΕΑΤΟΣ, ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ & ΨΑΡΙΩΝ

September 26, 2022


Το κρέας είναι ένα ιδανικό μέσο για τη αύξηση και ανάπτυξη των μικροοργανισμών. Είναι επίσης ένα ιδιαίτερα φθαρτό προϊόν λόγω της βακτηριακής μόλυνσης. Ως τέτοια, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε ποικίλα παθογόνα, συμπεριλαμβανομένων των σαλμονελών, της λιστερίας, και Escherichia coli. Αυτά τα παθογόνα κατοικούν στο έντερο, και το κρέας μπορεί να γίνει μολυσμένο κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, της σφαγής και της παραγωγής. Επιπλέον, η παράλληλη μόλυνση μεταξύ των συσκευών πρέπει να αντιμετωπιστεί. Το όζον παρέχει μια καλή λύση για τη αποστείρωση κρέατος.

Η σαλμονέλα είναι το πιό κοινό που συνδέεται παθογόνο με το κρέας πουλερικών και τα προϊόντα πουλερικών. Αυτήν την περίοδο, ένας συνδυασμός θερμικής επεξεργασίας, νερού, και χημικών αντιμικροβιακών όπως το υπεροξικό οξύ (PAA) χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας σφαγίων για να αφαιρέσει ή να ελέγξει τη βακτηριακή μόλυνση. Εντούτοις, αυτά τα χημικά αντιμικροβιακά μπορούν να είναι τοξικά πριν και μετά από την οξείδωση. Επιπλέον, αυτές οι χημικές ουσίες μπορούν να έχουν επιπτώσεις στην ποιότητα ικανοποίησης επειδή μπορούν να παραγάγουν το ανεπιθύμητα χρώμα και τα αποτελέσματα και off-flavors σύστασης. Επιπλέον, τα χημικά αντιμικροβιακά είναι ακριβά και έχουν το μειονέκτημα της αναχώρησης των επιβλαβών υπολειμμάτων.

Διάφορο όζον χρήσης βιομηχανιών κρέατος για να μειώσει τις δαπάνες υγιεινής και απολύμανσης. Το όζον είναι ένα πολύ ισχυρό και ασφαλές απολυμαντικό, 1,5 φορές πιό ισχυρός και 3000 φορές πιό ενεργός από το χλώριο. Είναι ισχυρό bactericide με έναν γρήγορο βακτηριακό μηχανισμό αδρανοποίησης. Διάφορες μελέτες έχουν δείξει ότι το όζον καταστρέφει τα κοινά μικρόβια, τα παράσιτα και τους ιούς κρέατος όπως τα mesophilic βακτηρίδια και τα κολοβακτηρίδια. Επιπλέον, το όζον δεν αφήνει κανένα υπόλειμμα και είναι μια ασφαλής και οικονομική λύση απολύμανσης. Παραδείγματος χάριν, τα σφάγια που αντιμετωπίστηκαν με παρουσιασμένα τα νερό χαμηλότερα επίπεδα μικροοργανισμών, με συνέπεια τη βελτιωμένη ποιότητα κρέατος και τη μακρύτερη ζωή του προϊόντος στο ράφι.

 

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Το όζον αποβάλλει κατά ένα μεγάλο μέρος τις μυκοτοξίνες και τα παθογόνα στα προϊόντα κρέατος.
Το όζον δεν αφήνει τα υπολείμματα.
Το όζον κερδίζει χρήματα κατά τη διάρκεια μιας μακρύτερης χρονικής περιόδου από οποιαδήποτε άλληδήποτε εναλλακτική λύση.
Το όζον αναγνωρίζεται γενικά ως χρηματοκιβώτιο (GRAS) για τη χρήση στην επεξεργασία τροφίμων.
Το όζον είναι αποτελεσματικό στη δολοφονία των βακτηριδίων και των παθογόνων
ΟΖΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΡΕΑΤΟΣ, ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ & ΨΑΡΙΩΝ