Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Guangzhou OSUNSHINE Environmental Technology Co., Ltd 86-020-38246006  info@ozocenter.com
Λάβετε προσφορά
Εταιρικό Προφίλ Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Guangzhou OSUNSHINE Environmental Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Guangzhou OSUNSHINE Environmental Technology Co., Ltd
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής

 • Κύρια Αγορά

  Βόρεια Αμερική,Νότια Αμερική,Δυτική Ευρώπη,Ανατολική Ευρώπη,Ανατολική Ασία,Νοτιοανατολική Ασία,Μέση Ανατολή,Αφρική,Ωκεανία,Σε όλο τον κόσμο

 • Μάρκες

  ozocenter

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  50~100

 • Ετήσιες πωλήσεις

  2000000-5000000

 • Ιδρύθηκε Έτος

  2006

 • Εξαγωγή pc

  90% - 100%

 • Εμπόριο επεξεργασίας:

  ODM / OEM

 • Γραμμή παραγωγής:

  Επάνω από 10

 • Διάστημα εργοστασίων:

  1,000-3,000㎡

 • Κύριο προϊόν:

  Γεννήτρια όζοντος

 • Προϊόν:

  Γεννήτρια όζοντος/γεννήτρια οξυγόνου

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

86-020-38246006

Εισαγωγή

 

Εισαγωγή επιχείρησης

 

Η περιβαλλοντική Co. τεχνολογίας Guangzhou OSUNSHINE, ΕΠΕ, βασισμένο στη μητρική εταιρεία της ηλεκτρικής Co. συσκευών όζοντος Guangzhou Chuanghuan, ΕΠΕ που καθιερώθηκε το 2006, αυτό εστιάζει στον εξοπλισμό όζοντος, την παραγωγή εξαρτημάτων, την ανάπτυξη και την εφαρμογή των προϊόντων.

 

 

 

Κίνα Guangzhou OSUNSHINE Environmental Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0
 

 

 

Με την ανάπτυξη για αρκετά έτη, η επιχείρηση ήταν σε 16 πτυχές της γεννήτριας όζοντος. Τα περισσότερα προϊόντα είχαν την πιστοποίηση CE. Είμαστε οι βασικοί προμηθευτές για τα συστατικά των γεννητριών όζοντος στους εσωτερικούς και ξένους κατασκευαστές. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν το 100mg-10kg/το χ του όζοντος και των εξαρτημάτων όζοντος. Οι τύποι πυρήνων γεννητριών όζοντος είναι σωλήνας, κεραμικός και σμάλτο χαλαζία, που χρησιμοποιούνται ευρέως στο νερό και την επεξεργασία αέρα. Τα προϊόντα εξάγονται στην Ευρώπη, ο Βορράς και τη Νότια Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και τις δωδεκάδες των χωρών.

Κίνα Guangzhou OSUNSHINE Environmental Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες τα συστήματα επεξεργασίας όζοντος για τους πελάτες μας, συμπεριλαμβανομένων των ευφυών συστημάτων επεξεργασίας, το σε απευθείας σύνδεση σύστημα παρακολούθησης. Μπορείτε επίσης να έχετε το α   υποστήριξη του επαγγελματικού συστήματος επεξεργασίας όζοντος ανάλογα με τα διάφορα επιχειρησιακά περιβάλλοντα. Στις εφαρμογές όπως τα ξενοδοχεία, πολλά γνωστά ξενοδοχεία χρησιμοποιούν τη μηχανή όζοντος πείρας μας για τα δωμάτια που αποσμούν και που καθαρίζουν.

 

Στην υδατοκαλλιέργεια, πολλοί αγρότες χρησιμοποιούν στο εσωτερικό και στο εξωτερικό τα επαγγελματικά προϊόντα υδατοκαλλιέργειάς μας για τα ψάρια αναπαραγωγής, τις γαρίδες και grouper και τις γαρίδες, τη μεγάλης αξίας υδατοκαλλιέργεια όπως τις γαρίδες και τα διακοσμητικά ψάρια.

 

Στις εφαρμογές επεξεργασίας τροφίμων, πολλοί εσωτερικοί και ξένοι κατασκευαστές τροφίμων χρησιμοποιούν τη μηχανή νερού όζοντος πείρας μας για την καθαρή και διαδικασία συντήρησης των ψαριών, του κρέατος και των τροπικών φρούτων, κ.λπ.

 

Από την άποψη του εμπορικού εμφιαλωμένου νερού, πολλοί εσωτερικοί και ξένοι κατασκευαστές του εμφιαλωμένου νερού χρησιμοποιούν το επαγγελματικό όζον μας όλος--μια μηχανή στο καθαρό νερό και τα μπουκάλια νερό. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε τις μηχανές μας στην πισίνα, το νερό τοπίων και τα λύματα.

 

Η ποιότητα και η υπηρεσία είναι πάντα η πρώτιστη ανησυχία μας. Περισσότερο από 90% των αυστηρά καλύπτοντας προμηθευτών μας λάβετε την ποιοτική πιστοποίηση ISO9001. Αυτό το μέτρο μπορεί να εξασφαλίσει την ποιότητα των προϊόντων μας έτσι ώστε οι πελάτες είναι άνετα. Καθιερώνουμε μια καλή σχέση με κάποιο επιτακτικό εξεταστικό όργανο για να εξασφαλίσουμε την αποτελεσματική χρήση των προϊόντων μας.

 

Η αποστολή μας είναι: με βάση το όζον, για να παρέχει τα σφαιρικά καλά προϊόντα. Οι στόχοι μας: για να διατηρήσει την ακεραιότητα. Έχουμε κάνει το καλύτερό μας για να παρέχουμε την καλύτερη υπηρεσία, η ανταγωνιστικότερη τιμή και υψηλός - ποιοτικά προϊόντα για τους πελάτες μας. Και κερδίζουμε τους πελάτες και τις αγορές κατά αυτόν τον τρόπο.Κίνα Guangzhou OSUNSHINE Environmental Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2


Εάν είχαμε την τιμή της παρουσίας σας, θα πούμε τις όλες δυνάμεις μας. Αυξηθείτε από κοινού. Είμαι βέβαιος ότι με την εμπιστοσύνη σας και την άριστη υπηρεσία μας, μπορούμε να καθιερώσουμε τη μακροπρόθεσμη φιλική επιχειρησιακή σχέση

 

 

 

Ο πελάτης μας

 

Κίνα Guangzhou OSUNSHINE Environmental Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

Ιστορία

Ιστορία επιχείρησης

 

Ηλεκτρική Co. συσκευών όζοντος Chuanghuan Guangzhou, ΕΠΕ (θυγατρική εταιρία: Η περιβαλλοντική Co., το ΕΠΕ τεχνολογίας ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ Guangzhou) είναι μια επαγγελματική επιχειρηματική εστίαση στον εξοπλισμό, την παραγωγή, την έρευνα και την ανάπτυξη όζοντος και η εφαρμογή των εξαρτημάτων, αυτό επιβεβαιώνει το υπόγειο του προι4σταμένου καινοτομίας και διαχείρισης τεχνολογίας να ικανοποιήσει τους πελάτες. Στην ανάπτυξη των πρόσφατων δέκα ετών της επιχείρησης, ως ιδιωτική επιχείρηση, κάθε βασικός κόμβος αντιπροσωπεύει έναν επιτυχή μετασχηματισμό ενός τεχνολογικού επιτεύγματος.

 

1. Η επιχείρησή μας που ιδρύεται στο δωμάτιο 108, δυτική οδός No.18 Mubei, Tianhe Distrct, τον Ιούνιο του 2006 Guangzhou το Νοέμβριο.

 

2. Από το 2006 ως το 2007, ανοικτή διευθετήσιμη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος της μηχανής όζοντος και της έρευνας και της ανάπτυξης της κεραμικής γεννήτριας όζοντος.

 

3. Το 2007, η πρώτη γενιά της αερόψυκτης κεραμικής γεννήτριας όζοντος τέθηκε στην αγορά, η οποία έγινε αποδεκτή από την αγορά λόγω της σταθερής παραγωγής όζοντος, του συμπαγούς σχεδίου, του μικρού μεγέθους και της μεγάλης ποικιλίας των αγαθών.

 

4. Η πρώτη γενιά της water-cooling κεραμικής γεννήτριας όζοντος σωλήνων αναπτύχθηκε επιτυχώς και η εξωτερική γεννήτρια όζοντος σωλήνων αέρα κεραμική τέθηκε στην αγορά τον Ιούνιο του 2008.

 

5. Τον Ιούλιο του 2008, να συνεχίσει τη βελτίωση των σχετικών εξαρτημάτων της εφαρμογής του συστήματος όζοντος και της πρώτης γενιάς της προστασίας ελαττωμάτων και της προστασίας ψύξης εφαρμόστηκε επιτυχώς στην ηλεκτρική συσκευή όζοντος.

 

6. Το Σεπτέμβριο του 2008, η δεύτερη γενιά της αερόψυκτης κεραμικής γεννήτριας όζοντος προωθήθηκε, που βελτίωσε το εσωτερικό μέσο, κατέστησε τη συνέλευση λογικότερη, μειωμένος σημαντικά τον κίνδυνο ποιότητας στη διαδικασία.

 

7. Τον Απρίλιο του 2009, η πρώτη γενιά της κινητής γεννήτριας όζοντος, KTB γεννήθηκε, το οποίο ήταν η πρώτη κινητή γεννήτρια όζοντος και τέθηκε στην αγορά στο ίδιο χρόνο. Αυτό το είδος κινητής γεννήτριας όζοντος είναι δημοφιλές με τους ξένους πελάτες λόγω της υψηλής απόδοσης δαπανών του. Ειδικά ο πελάτης των ευρωπαϊκών και αμερικανικών χωρών άρχισε να μιλά για την επεξεργασία και τη συνεργασία.

 

8. Τον Αύγουστο του 2009, η διπλής χρήσεως μηχανή όζοντος κοχυλιών Τ ανοξείδωτου με την ενσωματωμένη πηγή αέρα και την εξωτερική πηγή αερίου τέθηκε στην έρευνα και την ανάπτυξη.

 

9. Το Σεπτέμβριο του 2009, συνεχίζοντας τη βελτίωση της πρώτης γενιάς της water-cooling γεννήτριας όζοντος και της έρευνας και της ανάπτυξης της πρώτης γενιάς της διπλής γεννήτριας όζοντος σωλήνων σμάλτων νερού.

 

10. Το Φεβρουάριο του 2010, η δεύτερη γενιά της κινητής γεννήτριας BT όζοντος γεννήθηκε, συγκέντρωσε τη τρίτη γενιά της κεραμικής γεννήτριας όζοντος σωλήνων και πήρε δύο εθνικά.

 

11. Το Μάιο του 2010, η πρώτη γενιά της διπλής γεννήτριας όζοντος σωλήνων σμάλτων νερού γεννήθηκε, η ενιαία παραγωγή όζοντος σωλήνων είναι από 15g σε 60g, και η πρώτη γενιά της διπλής μηχανής σωλήνων όζοντος σμάλτων υδρόψυξης τέθηκε στην έρευνα και την ανάπτυξη.

 

12. Τον Ιούλιο του 2010, η πρώτη γενιά της γεννήτριας οξυγόνου PSA γεννήθηκε, στο ίδιο χρόνο, που εφαρμόστηκε για να διπλασιάσει τη γεννήτρια όζοντος σωλήνων σμάλτων νερού και που συνδυάστηκε με το αέριο-χειριμένος σύστημα. Η παραγωγή όζοντος μιας ενιαίας όζοντος μηχανής είναι από 30g σε 100g, με ένα μικρότερο μέγεθος, την υψηλότερη παραγωγή, τη σταθερότερη συγκέντρωση και το χαμηλό ποσοστό αποτυχίας.

 

13. Το Δεκέμβριο του 2010, μετά από έξι μήνες συνεχώς της δοκιμής εφαρμογής, η πρώτη γενιά της διπλής γεννήτριας όζοντος σωλήνων σμάλτων νερού τέθηκε στην αγορά και εφαρμόστηκε στην κατεργασία ύδατος και τη χωρική επεξεργασία.

 

14. Το Μάρτιο του 2011, η δεύτερη γενιά της ενιαίας γεννήτριας όζοντος υδρόψυξης γεννήθηκε και υπόβαλε την αγορά.

 

15. Τον Ιούνιο του 2011, έχουμε τη βελτιστοποίηση της δομής προϊόντων στη πρώτη φάση. Διάρκεσε για έξι μήνες και μείωσε περαιτέρω τους ποιοτικούς κινδύνους στο στάδιο της συνέλευσης και της μεταφοράς

 

16. Τον Ιανουάριο του 2012, η τρίτη κινητή γεννήτρια KTA όζοντος γεννήθηκε και κέρδισε την εθνική έγκριση

 

17. Το Φεβρουάριο του 2012, η πρώτη γενιά του αυτόματου συστήματος στεγνώματος που χρησιμοποιείται επιτυχώς σε μια μηχανή όζοντος Τ αυτό βελτιώνει αισθητά τη δυνατότητα που ο εξοπλισμός μπορεί να λειτουργήσει στο κακό εναέριο περιβάλλον

 

18. Το 2012, βελτιώσαμε τη μηχανή και τα εξαρτήματα και λάβαμε έξι εθνικές εγκρίσεις

 

19. Τον Ιανουάριο του 2013, η πρώτη γενιά της κατεργασίας ύδατος που χρησιμοποιεί τη συσκευή τελμάτων γεννητριών όζοντος, αποτρέπει την αντίστροφη ροή του νερού στη διαδικασία κατεργασίας ύδατος για να βλάψει τη γεννήτρια όζοντος. Αντικαθιστά εντελώς τη συσκευή βαλβίδων αντεπιστροφής και αποφεύγει τον κρυμμένο κίνδυνο της ποιότητας από τη συσκευή βαλβίδων heck

 

20. Το Μάρτιο του 2013, η πρώτη γενιά της υψηλής μηχανής νερού όζοντος συγκέντρωσης γεννήθηκε με τη συγκέντρωση νερού όζοντος που φθάνει περισσότερο από 20ppm

 

21. Τον Ιούνιο του 2013, τα τεχνολογικά σύνορα, εμπειρογνώμονες επιστημονικής έρευνας της συλλογικής ανάπτυξης Shanxi της εθνικής ασφαλείας, ανέπτυξαν επιτυχώς τη μεγάλη γεννήτρια όζοντος κλ με την παραγωγή όζοντος που καλύπτει 1-20 κλ. Γινόμαστε ένας από τους λίγους εσωτερικούς επαγγελματικούς κατασκευαστές όζοντος με τη δυνατότητα Ε&Α κλ

 

22. Το Νοέμβριο του 2013, η κινητή γεννήτρια όζοντος κέρδισε μιά φορά την εθνική έγκριση δύο

 

23. Το 2014, συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τα υπάρχοντα προϊόντα, να πραγματοποιούμε μια εξωτερική βελτιστοποίηση δομών μέσα στη δεύτερη φάση του προϊόντος, να βελτιώσουμε περαιτέρω τη γενική ποιότητα του προϊόντος, και με αυτόν τον τρόπο να αναπτύσσουμε μια νέα γενιά της κινητής γεννήτριας όζοντος, της μηχανής όζοντος και της μηχανής οξυγόνου συστημάτων

 

24. Το 2014, αντίστοιχα, το Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο και το Δεκέμβριο, επιτυγχάνουμε επτά εθνικά.

 

25. Τον Αύγουστο του 2014 μέχρι σήμερα, η δύναμη γεννητριών όζοντος αναπτύσσεται με την πολλών χρήσεων προστασία και το ψηφιακό σήμα.

Υπηρεσία

 

Υπηρεσίες

Ηλεκτρική Co. συσκευών όζοντος Chuanghuan Guangzhou, ΕΠΕ (θυγατρική εταιρία: Η περιβαλλοντική Co., το ΕΠΕ τεχνολογίας ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ Guangzhou) είναι επαγγελματικός κατασκευαστής Η ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ παράγει τη γεννήτρια όζοντος, τη γεννήτρια οξυγόνου, τα βιομηχανικά εξαρτήματα οξυγόνου εξαρτημάτων όζοντος, τη φορητή μηχανή όζοντος, τη μηχανή όζοντος, τη μηχανή νερού όζοντος, τη μηχανή όζοντος για το ξενοδοχείο, το μικροσκοπικό όζον, τις μηχανές οξυγόνου, τον εξοπλισμό υδατοκαλλιέργειας και το διακοσμητικό εξοπλισμό αναπαραγωγής ψαριών, κ.λπ.

 

Το πλεονέκτημά μας:

1. Έχουμε τις ομάδες μας ανάπτυξης και σχεδίου για να εξασφαλίσουμε ότι η τεχνολογία μας μπορεί να παρέχει στους πελάτες τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες.

2. Ξέρτε τις ανάγκες σας έτσι ώστε μπορούμε να παρέχουμε σε σας τα προσαρμοσμένα προϊόντα που έχουν ένα επαγγελματικό πλεονέκτημα, σύρουν και στέλνουν τα δείγματα γρήγορα. Μόνο κατά αυτόν τον τρόπο μπορεί τα προϊόντα μας να ικανοποιήσει τις ανάγκες της αγοράς σας.

3. Εάν μας δώσετε μερικά δείγματα προϊόντων, θα βασιστούμε στα δείγματα για να σχεδιάσουμε και να αναπτύξουμε τα καλύτερα προϊόντα.

4. Είμαστε ο κατασκευαστής με τα εργοστάσιά μας επομένως, έχουμε τη δυνατότητα στη μαζική παραγωγή.

5. Το εργοστάσιό μας έλαβε την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων ISO9001, έτσι η ποιότητα και η ασφάλεια των προϊόντων έχουν ελεγχθεί αποτελεσματικά.

6. Τα συστατικά κλειδιά των προϊόντων μας έχουν κερδίσει εθνικό. Δεν υπάρχουν οποιοιδήποτε κίνδυνοι πνευματικής ιδιοκτησίας.

 

Τεχνική υποστήριξη:

Το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού Ε&Α μας έχει εργαστεί στον επαγγελματικό τομέα για πάνω από 5 έτη. Το προσωπικό Ε&Α πυρήνων είχε την εμπειρία στη βιομηχανία όζοντος για περισσότερο από 10 έτη. Τα περισσότερα από τα συστατικά κλειδιά του όζοντος είναι ανεξάρτητες έρευνα και ανάπτυξη, που προσαρμόζεται με την ιδιόκτητες τεχνολογία, την ποιότητα και την ασφάλειά τους ελεγχόμενες αποτελεσματικά.

 

Υπηρεσία:

Η ομάδα μας και η ομάδα πωλήσεων μπορούν σίγουρα να παρέχουν τη γρήγορη και αποδοτική υπηρεσία για τους πελάτες μας παγκοσμίως.

Έχουμε ένα πλήρες σύστημα ανεφοδιασμού και μπορούμε να εγγυηθούμε τις ανάγκες εξαρτημάτων προϊόντων.

Επομένως, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, στην ευκολία σας, να αισθανθούν ελεύθεροι να μας έρθετε σε επαφή με.

 

Υπηρεσίες μεταφορών:

DHL, UPS, Fedex, Maersk, SINOTRANS, ομάδα COSCO, SF σαφές, παράδοση έμμετρου λόγου είναι ο καλός συνεργάτης μας μπορεί σίγουρα να κάνει μια γρήγορη και ασφαλή παράδοση για τους πελάτες.

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας:

1, 16 εμπειρία ετών στη γεννήτρια όζοντος

2, Manufactory με το ισχυρό τμήμα Ε&Α

3, προϊόν με και διεθνής πιστοποίηση

4, επαγγελματική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών

5, τυποποιημένη γραμμή παραγωγής

6, ακριβής ποιοτική Ομάδα Διοίκησης

7, αποδοτική ομάδα πωλήσεων

 

Κίνα Guangzhou OSUNSHINE Environmental Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Guangzhou OSUNSHINE Environmental Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1