Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Guangzhou OSUNSHINE Environmental Technology Co., Ltd 86-020-38246006  info@ozocenter.com
Λάβετε προσφορά
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΖΟΝ ΑΣΦΑΛΕΣ;

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΖΟΝ ΑΣΦΑΛΕΣ;

August 16, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΖΟΝ ΑΣΦΑΛΕΣ;  0

Το όζον είναι εγκεκριμένα EPA ένα αντιμικροβιακό, απολυμαντικός, και sanitizer που έχει χρησιμοποιηθεί παγκοσμίως για κατά τη διάρκεια ενός αιώνα. Για όλη την έμφυτη δύναμή του, είναι τέλεια ασφαλές όταν χρησιμοποιείται στις κατάλληλες χαμηλές συγκεντρώσεις.

 

Πιθανώς αρχικά αντιμετωπίσατε τη λέξη “όζον” στην κατηγορία επιστήμης 8ος-βαθμού ή ακούσατε για την στις ειδήσεις. Μπορεί συχνά να έρθει με έναν κακό εισηγητή. Η αλήθεια είναι, το όζον κάνει έναν κόσμο καλού για μας εδώ στη γη. Μας προστατεύει από επιβλαβής υπεριώδης ακτινοβολία από τον ήλιο και καθαρίζει το νερό.

 

Όπως με πολλά πράγματα στη ζωή, πάρα πολύ ενός καλού πράγματος μπορεί να είναι ένα κακό πράγμα. Οι εκπομπές από τις προκαλούμενες από τον άνθρωπο πηγές όπως τα αυτοκίνητα και τα Ποε μπορούν να αλληλεπιδράσουν αρνητικά με την ατμόσφαιρα, προκαλώντας τα πιό υψηλά επίπεδα αεριώδους όζοντος πιό κοντά στη γη, η οποία μπορεί να είναι επιβλαβής στους ανθρώπους.

 

Το όζον ρυθμίζεται ιδιαίτερα από τις οργανώσεις που εμπιστεύεστε. Το όζον είναι μια από μόνο τρεις ομάδες αντιμικροβιακών πρακτόρων που εγγράφονται από το EPA για τη χρήση δημόσιας υγείας (άλλες οι δύο που είναι αντιβιοτικά και αντισηπτικά). Είναι γενικά θεωρημένο τόσο ασφαλές (GRAS) από το FDA και αναγνωρίζεται όπως ασφαλές και ιδιαίτερα αποτελεσματικό από το εθνικό ίδρυμα υγιεινής.